Ajankohtaista

Vertaiskahvila vielä kahtena perjantaina

Tule kupposelle kuumaa perjantaina 20.4. klo 10-12 yhdistyksen toimistolle (Turuntie 8, 4. kerros).

Vertaiskahvila jää kesätauolle, mutta lähdetään vielä yhdessä piknikille Vuohensaareen perjantaina 27.4. Yhdistys tarjoaa retkieväät ja kyydin. Lähtö toimiston edestä klo 10. Ilmoitatko mielellään tulostasi Jaanalle, puh. 040 722 4961, jotta hän tietää ostaa tarpeeksi purtavaa.

Tule rohkeasti mukaan!vanha kahvikuva

______________________________________________________________

Lokakuussa alkaa uusi vanhempainryhmä – voit ilmoittautua jo nyt!                   

nuori poikaOnko nuorellasi mielenterveysongelmia tai vaikeuksia oman elämänsä hallinnassa? Tule mukaan ammatillisesti ohjattuun vertaistukiryhmään vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia sekä saamaan tietoa ja tukea! Ryhmään ovat tervetulleita vanhemmat yhdessä tai yksin. Ryhmään mahtuu kahdeksan vanhempaa.

Ryhmä alkaa 5.-7.10. 2018 viikonloppukurssilla Kylpylähotelli Päiväkummussa Karjalohjalla. Yhteisen viikonlopun jälkeen ryhmä tapaa kerran kuussa yhdistyksen toimistolla Salossa (Turuntie 8, 4. krs). Syksyllä 2019 vietetään ryhmän päätösviikonloppua. Tämän jälkeen ryhmäläiset voivat kokoontua yhdistyksen tiloissa keskenään sopiminaan ajankohtina.

Ryhmä on osallistujille muuten ilmainen, mutta aloitus- ja päätösviikonlopuista kylpylässä osallistujat maksavat pienet omavastuuosuudet (45 €/hlö).

Kaikki tapaamisissa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmän ohjaajina toimivat psykoterapeutti Elisa Lehtonen ja yhdistyksen työntekijä Anne Mikkola.

Voit ilmoittautua syksyllä alkavaan ryhmään jo nyt Annelle, puh. 050 355 9050 tai sähköpostilla anne.mikkola@finfamisalo.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

______________________________________________________________

Kesäpäivät tulossa 16.6. – pistähän jo kalenteriisi!

Tervetuloa kesäiselle retkelle Ilolan arboretumiin ja taimistolle Kiikalaan ja sen jälkeen Perttelin Juvankoskelle viettämään leppoisaa kesäiltaa! Ilola metsää

Lähtö lauantaina 16.6. klo 13 Salon torilta.

Köröttelemme ensin Ilolan arboretumiin ja taimistolle, jossa ihastelemme puutarhuri Ari Laakson opastuksella yhden miehen valtavan hienoa luomistyötä. Arboretum koostuu avarasta, kauniista pihamiljööstä ja ihastuttavasta metsäpuutarhasta. Sieltä löytyy runsaasti erilaisia kasveja, mm. pari tuhatta alppiruusua ja atsaleaa, kalliotarha, suota ja suokasveja. Tämä on jokaisen ehdottomasti nähtävä! Kierroksen jälkeen on mahdollisuus ostaa myymälästä itse kasvatettuja taimia. ilola alppiruusuja

Puutarhakierroksen jälkeen ajamme Juvankoskelle, jossa kahvitellaan, syödään ja saunotaan kaikessa rauhassa. Rentouttavan illan takaa loistava seura! Takaisin Salossa olemme noin klo 21.

Hinta tarkentuu lähempänä, se lienee noin 25 €.

Voit jo ilmoittautua reissuun jollekin meistä toimistoihmisistä: Jaana, puh. 040 722 4961, Satu, 044 793 0586 tai Anne 044 726 1991 tai toimisto@finfamisalo.fi.

jpg

______________________________________________________________

Omaisneuvonta ja päivystykset

Jos olet huolissasi läheisesi mielenterveydestä tai päihteiden käytöstä, tule juttelemaan FinFamin työntekijän kanssa asiasta. Keskustelut ovat täysin luottamuksellisia ja maksuttomia.Voit tulla meille toimistolle, keskelle Saloa (Turuntie 8), tai päivystysaikoina alla mainittuihin paikkoihin.

Alla olevina aikoina yhdistyksen työntekijä on säännöllisesti paikalla. Mutta varmuuden vuoksi kannattaa varata aika etukäteen. Voit toki käydä koittamassa tuuriasi, jos hän olisi vapaana. Soita rohkeasti ja varaa aika: 044 793 0586/Satu Säilä.

  • Someron terveyskeskus, kerhohuone: parillisten viikkojen tiistait klo 12-15
  • Salon pääterveysasema, hallinnon käytävä, depressiohoitajan huone: keskiviikkoisin klo 15-18
  • Halikon sairaala, Toivolan alakerta, toimintaterapiahuone: torstaisin klo 12-15

Muina aikoina omaistyöntekijä tavattavissa toimistolla, soita ja sovitaan sinulle sopiva ajankohta:

Anne Mikkola 044 726 1991, Satu Säilä 044 793 0586 ja Jaana Knaapi-Lehtonen 040 722 4961.

Halutessasi saat mukaan keskusteluun myös koulutetun vertaisen, joka on itsekin omaisena käynyt läpi samanlaisia asioita ja tunteita kuin sinäkin.

______________________________________________________________

A-klinikan vertaistukiryhmä läheisille keskiviikkoisin klo 16-18!

A-klinikalla on alkanut tammikuun lopussa uusi avoin ryhmä henkilöille, joiden läheinen kärsii päihderiippuvuudesta. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 16-18 Hillerinkuja 5:ssä, Salon Pahkavuoressa.

Ryhmä on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä, jossa saat sekä kokemus- että asiantuntijatietoa. Tapaamisen aluksi on lyhyt alustus, josta keskustellaan luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Lisätietoja: A-klinikka, ryhmä-ja vertaistukityö, puh.044 324 8808.

A-klinikka_oy_logo______________________________________________________________

Kaikkien vanhojen vanhempainryhmien kokoontumisajot 8.9. (huom. päivä muuttunut)

Varaa jo lauantai 8.9. kalenteriisi. Kutsumme teidät kaikkien viiden vanhempainryhmän jäsenet Teijon Kirjakkalan Ruukkikylään viettämään mukavaa päivää yhdessä. Tarkempaa tietoa asiasta lähempänä ajankohtaa. Aloittelemme päivän varmaankin klo 14. Ohjelmassa on herkuttelua, seurustelua, saunomista ja muuta mukavaa.

Tervetuloa! Ilmoittautua voi jo nyt Annelle: anne.mikkola@finfamisalo.fi.

Kirjakkala ranta

______________________________________________________________

Moip!-toimintaa nuorille

moip_vihrSinulle 16–29-vuotias, jonka perheenjäsen tai ystävä kärsii mielenterveys- tai päihdeongelmasta: Tule juttelemaan Pinjan kanssa. Hän on psykiatrinen sairaanhoitaja ja tekee töitä Salossa ja Turussa nuorten kanssa.

Moip!in tilat löydät osoitteesta Turuntie 8, 4. kerros.

Ota yhteyttä: Pinja, puh. 0400 169 557, pinja.uutela@vsfinfami.fi.

______________________________________________

_____________________________________________________________

Logo Veikkaus

 

 

 

Kommentointi on suljettu.