Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä toimistoon
tai maksamalla jäsenmaksun Lounaismaan Osuuspankin tilille: FI89 5410 0220 0954 94.

Jos maksat jäsenmaksun suoraan pankkiin, muistathan ilmoittaa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi joko viesti-kenttään maksaessasi tai suoraan toimistolle puh. 040 722 4961 tai  044 726 1991 tai sähköpostilla toimisto@finfamisalo.fi

JÄSENMAKSUT JA EDUT:

Jäsen (15€) saa Labyrintti-lehden, yhdistyksen jäsenpostin ja jäsenalennukset. Koskee myös samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä. Jäsenyys oikeuttaa yhteen ääneen yhdistyksen kokouksissa.

Kannatusjäsenelle (10 €) ei lähetetä Labyrintti-lehteä eikä jäsenpostia eikä kannatusjäsenyys oikeuta jäsenetujen saamiseen.

Ainaisjäsen (100 €) on oikeutettu saamaan Labyrintti-lehden, yhdistyksen jäsenpostin sekä jäsenalennukset. Ainaisjäsenyys on henkilökohtainen.

Yhteisöjäsenelle (50 €) lähetetään sopimuksen mukaan Labyrintti-lehti ja jäsenpostit, mutta yhteisöjäsenyys ei oikeuta jäsenalennuksiin.

Jäsenedut:

– Salon uimahalli: jäsenet saavat sekä itselleen sekä aikuisille perheenjäsenilleen uimahallin 10 kerran lipun puoleen hintaan sekä keväällä että syksyllä. Todistuksen jäsenyydestä saa toimistolta.

– Miestenvaateliike Lammervo (Turuntie 8):  10 % alennusta ostoista

– Salon Kukkakori (Horninkatu 11, torin laidalla): 20 % alennusta ostoista

P_O_vaaka_diakoko

 

 

 

 

 

 

Tietosuoja

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka voidaan liittää sinuun tai johonkin toiseen yksittäiseen henkilöön. FinFamissa käsitellään ainoastaan sellaisia henkilötietoja, jotka ovat toimintamme kannalta tarpeellisia, emmekä kerää tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Yleensä käsittelemme lähinnä nimi- ja yhteystietoja, mutta joskus saatamme käsitellä muitakin tietoja. Tällaisia tietoja voivat olla esimerkiksi ikäsi, sinusta otetut kuvat tai osallistumiseen liittyvät tiedot allergioista ja ruokavalioista. Kaikelle henkilötietojen käsittelylle on aina oltava jokin laillinen peruste ja käyttötarkoitus, emmekä salli minkäänlaista käsittelyä, joka voisi aiheuttaa vaaraa sinun tai muiden henkilöiden oikeuksille ja vapauksille. Jos haluamme esimerkiksi käyttää sinusta otettuja kuvia viestinnässämme tai tarvitsemme terveyteesi liittyviä tietoja, pyydämme tähän aina sinulta luvan.

Kerätyistä henkilötiedoista muodostuu usein henkilötietorekisteri. Tämä tarkoittaa käytännössä vain sitä, että säilytämme tietojasi niin, että voimme löytää ne kaikkien muiden tietojen joukosta. Jos keräämme tietojasi johonkin rekistereistämme, kerromme siitä aina sinulle ja annamme tarkempia tietoja mm. siitä, mitä tietoja keräämme ja miten niitä käsittelemme.

Sinulla on aina oikeus saada tietää, mitä tietoja sinusta keräämme ja miten niitä käsittelemme. Sinulla on myös oikeus tarkastaa tiedot, joita olemme sinusta keränneet, ja pyytää korjaamaan niitä tai siirtämään ne järjestelmästä toiseen. Voit myös vastustaa tai rajoittaa tietojesi käsittelyä sekä pyytää meitä poistamaan tietojasi, mutta sillä voi olla vaikutuksia siihen, pystytkö toimintaamme osallistumaan. Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että olemme rikkoneet henkilötietojen käsittelyssä lakia.

FinFami suhtautuu kaikkien henkilöiden tietosuojaan vakavasti ja haluamme, että tietosi ovat meillä turvassa. Tietojen käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta, ja tiedot suojataan asianmukaisesti. Henkilötietoja käsitellään aina luottamuksellisesti, ja kaikkia henkilötietojen käsittelijöitä sitoo salassapitovelvollisuus. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan kaikkia EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) määräyksiä sekä muita lakeja ja viranomaisten antamia ohjeita.

FinFami – Salon Seudun mielenterveysomaiset ry:n yhteyshenkilö tietosuojaa koskevissa asioissa on Jaana Knaapi-Lehtonen. Kaikki rekistereitä koskevat tietopyynnöt voi osoittaa suoraan hänelle.

Henkilörekisterin tietosuojaseloste

Logo Veikkaus

Kommentointi on suljettu.