Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä toimistoon
tai maksamalla jäsenmaksun Lounaismaan Osuuspankin tilille: FI89 5410 0220 0954 94.

Jos maksat jäsenmaksun suoraan pankkiin, muistathan ilmoittaa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi joko viesti-kenttään maksaessasi tai suoraan toimistolle puh. 040 722 4961 tai  044 726 1991 tai sähköpostilla toimisto@finfamisalo.fi

JÄSENMAKSUT JA EDUT:

Jäsen (15€) saa Labyrintti-lehden, yhdistyksen jäsenpostin ja jäsenalennukset. Koskee myös samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä. Jäsenyys oikeuttaa yhteen ääneen yhdistyksen kokouksissa.

Kannatusjäsenelle (10 €) ei lähetetä Labyrintti-lehteä eikä jäsenpostia eikä kannatusjäsenyys oikeuta jäsenetujen saamiseen.

Ainaisjäsen (100 €) on oikeutettu saamaan Labyrintti-lehden, yhdistyksen jäsenpostin sekä jäsenalennukset. Ainaisjäsenyys on henkilökohtainen.

Yhteisöjäsenelle (50 €) lähetetään sopimuksen mukaan Labyrintti-lehti ja jäsenpostit, mutta yhteisöjäsenyys ei oikeuta jäsenalennuksiin.

Jäsenedut:

– Salon uimahalli: jäsenet saavat sekä itselleen sekä aikuisille perheenjäsenilleen uimahallin 10 kerran lipun puoleen hintaan sekä keväällä että syksyllä. Todistuksen jäsenyydestä saa toimistolta.

– Miestenvaateliike Lammervo (Turuntie 8):  10 % alennusta ostoista

– Salon Kukkakori (Horninkatu 11, torin laidalla): 20 % alennusta ostoista

P_O_vaaka_diakoko

 

 

 

 

 

Logo Veikkaus

Kommentointi on suljettu.