Nuorten Moip!-toiminta

Katso hankkeen nettisivut www.moipfinfami.fi 

Ei ole helppoa, kun läheinen sairastaa psyykkisesti tai käyttää päihteitä väärin. Mutta yksin sun ei tarvitse jaksaa. Meitä on muitakin.

Moip!-hanke on suunnattu 16-29-vuotiaille nuorille aikuisille, joita mietityttävät läheisen mielenterveys ja/tai päihteiden käyttö tai oma jaksaminen.

Moip!:issa saat mahdollisuuden tavata vertaistoiminnan kautta muita samanikäisiä, jotka ovat kokeneet ja pohtineet samankaltaisia asioita liittyen läheisen mielenterveyden tai päihteiden käytön pulmiin ja myös omaan jaksamiseen.

Voit myös tulla juttelemaan kahden kesken työntekijän kanssa luottamuksellisesti. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai somessa. Toimintaa järjestetään Salossa ja Turussa, osallistua voit riippumatta siitä missä päin maailmaa asut.

Toiminta on osallistujalle maksutonta.

Moip!in tilat löydät Salossa osoitteesta Turuntie 8, 4. krs. Tule vaikka kaverin kanssa tutustumaan ja miettimään, voisiko tämä olla sun juttu. Tarjolla kahvia, teetä ja mukavaa yhdessäoloa!

Toiminnasta saat lisätietoja meiltä:

Pinja, vastuualue Salo
puh. 0400 169 557
moip.salo@gmail.com

Sofia, vastuualue Turku
puh. 0400 169 647
moip.turku@gmail.com

Muista tsekata hankkeen nettisivut, www.moipfinfami.fi. Sieltä löydät mm. lisätietoa hankkeesta sekä nuorten ryhmäläisten kokemuksia toiminnasta.

Kommentointi on suljettu.