Omaisneuvonta

Jos läheiselläsi on mielenterveys- tai päihdeongelmia ja haluat puhua asiasta luottamuksellisesti jonkun kanssa, tule meille FinFamiin. Läheisen sairastuttua omaisella on suuri riski uupua ja sairastua itsekin. Keskusteluissa työntekijän kanssa omainen tai koko perhe voi käydä läpi sen hetkistä elämäntilannettaan sairastuneen läheisenä. Tavoitteena on tukea omaisen selviytymistä ja löytää ratkaisuja arjen ongelmiin.

Omaiskeskusteluissa on halutessasi mukana samankaltaisen elämäntilanteen kokenut henkilö eli vertainen. Häneltä saat vertaistukea, jonka avulla jaksat eteenpäin.Sekä työntekijöitä että koulutettuja vertaisia sitoo vaitiolovelvollisuus, joten tarinasi pysyy näiden seinien sisällä.

Sirpa

 

 

 

 

 

 

OMAISPÄIVYSTYKSET

Yhdistyksellä on säännölliset omaispäivystykset, joihin voit tulla keskustelemaan työntekijän tai työntekijän ja vertaisen kanssa varaamalla ajan. Jos satut olemaan sopivasti päivystysaikaan liikkeellä, voit myös tulla ilman ajanvastausta.

Päivystykset ovat:

  • Salon pääterveysasema, hallinnon käytävä: keskiviikkoisin klo 15-18
  • Halikon sairaala, Toivola-rakennuksen alakerta: torstaisin klo 12-15
  • Someron terveyskeskus, yläkerran kerhohuone: joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 12-15

Muulloin olemme yhdistyksen toimistolla, Turuntie 8, 4. kerros. Varminta on yleensä varata aika, vaikka vaan edellisenä päivänä. Jos et saa meitä kiinni, ole hyvä ja jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Omaisneuvontaa voidaan antaa myös puhelimitse ja sähköpostitse.

________________________________________________________

Lapset puheeksi -keskustelu vanhemmille

Lapset puheeksi -keskustelun tavoitteena on tukea vanhemmuutta
perheessä, jossa vanhemmalla on jokin mielenterveyden häiriö.

Tapaamiskertoja vanhemman tai vanhempien kanssa on 1-3. Näillä kerroilla keskustellaan lasten kehityksestä, vahvuuksista ja haavoittuvuuksista. Keskusteluissa pyritään myös löytämään yhdessä keinoja, joilla arki saadaan lapsen kannalta mahdollisimman hyväksi. Ota lapset puheeksi ja varaa aika keskusteluun!

Vanhemmuutta voidaan tukea vaaka

 

 

 

 

 

 

Soita tai lähetä sähköpostia, sovitaan tapaaminen!

Lämpimästi tervetuloa!

Työntekijöiden yhteystiedot

Logo Veikkaus

 

Kommentointi on suljettu.