Tervetuloa FinFami – Salon seudun mielenterveysomaiset ry:n uusille verkkosivuille! Kuten näkyy, verkkosivujemme ilme ja rakenne on muuttunut olennaisesti, ja samalla niiden ulkoasu on yhtenäisempi muiden FinFami-alueyhdistysten kanssa. Muutos tarkoittaa muun muassa sitä, että meihin on entistä helpompi ottaa yhteyttä myös verkossa ja samalla FinFamin erilaiset digioppaat ja myös muiden alueyhdistysten toteuttamat verkkopalvelut ovat entistä paremmin saatavilla omaisten ja läheisten omasta sijainnista riippumatta.

Verkkosivut uudistettiin VETO-projektin (verkkoympäristössä tapahtuvan omaistoiminnan kehittäminen -projekti) myötä. Kyse on STEA:n rahoittamasta kolmevuotisesta projektista, joka käynnistyi vuonna 2017. Projekti toimii valtakunnallisesti kehittäen verkkopalveluita koko FinFami-yhdistysperheen käyttöön.

Jos mieleesi tulee uusiin verkkosivuihimme liittyviä kysymyksiä, kehittämisideoita tai muuta palautetta (esim. onko jotakin hankala löytää tai puuttuuko jotakin), voit lähettää ne Johanna Sydänojalle tai yhteydenottolomakkeen välityksellä.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Johanna Sydänoja
Johanna Sydänoja

Omaistyön koordinaattori

p. 044 726 1991
[email protected]

Aiheesta muualla