Koulutukset ammattilaisille

Koulutusrunko – FinFami Salon koulutukset ammattilaisille

FinFami – Salon seudun mielenterveysomaiset ry:n koulutukset on suunnattu mielenterveysomaistyöstä kiinnostuneille sote-alan ammattilaisille sekä yhdistyksen vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. Koulutuspolut on kuvattu oheisessa koulutusrungossa:

koulutusrunko

Mielenterveysomaistyön koulutus tarjoaa keinoja mielenterveys- ja päihdeomaisten kohtaamiseen.

Kun yksi sairastuu -koulutus sote-alan ammattilaisille

Mielenterveysomaistyön koulutus tarjoaa keinoja mielenterveys- ja päihdeomaisten kohtaamiseen. Käsiteltäviä teemoja: Miten läheisen sairaus vaikuttaa perheenjäseniin, millaista tukea ja tietoa omaiset tarvitsevat, FinFamin tuki ja omaisen kokemuspuheenvuoro. Koulutus järjestetään Halikon sairaalan kokoustilassa (Märyntie 1, Uutela-rakennus, 3. kerros) 13.4. kello 12.30–15.30. Lisätietoa koulutuksesta Marialta, 041 318 0228 / [email protected]

Ilmoittautumiset 6.4. mennessä: https://webropol.com/ep/Kun-Yksi-Sairastuu-Halikko-2021

Koulutuksesta voi halutessa jatkaa omaisneuvojakoulutukseen (vertaistuellisen omaisneuvonnan työpajat sote-alan ammattilaisille), jonka työpajat järjestetään 4.5. ja 11.5.

Kenelle

Sote-alan ammattilaiset

Milloin

13.4.

Ota yhteyttä

Maria Virkki
Maria Virkki

Toiminnanjohtaja

p. 041 318 0228
[email protected]

Työpajoissa sote-ammattilaiset ja vertaisneuvojat tutustuvat toisiinsa ja pohtivat roolejaan omaisten kohtaamisessa ja tukemisessa.

Vertaistuellisen omaistyön työpajat

Vertaistuellisen omaisneuvonnan työpajat ovat jatkoa mielenterveysomaistyön koulutukselle. Työpajat on suunnattu sote-alan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita toteuttamaan omaisneuvontaa yhdessä vertaisneuvojan kanssa tai päivittämään mielenterveysomaistyön osaamistaan. Työpajoissa sote-alan ammattilaiset ja vertaisneuvojat tutustuvat toisiinsa ja pohtivat roolejaan omaisten kohtaamisessa ja tukemisessa.

Työpajat järjestetään Salon seudun koulutuskuntayhtymän neuvotteluhuone Koulumessissä (Taitajankatu 6, Salo) 4.5. ja 11.5. kello 12–15.30. Lisätietoa koulutuksesta Jaanalta.

Ilmoittautumiset 23.4. mennessä: https://webropol.com/ep/AmmattilaistenTyopajaKevat2021

Kenelle

Sote-alan ammattilaiset

Milloin

4.5. ja 11.5.

Ota yhteyttä

Jaana Knaapi-Lehtonen
Jaana Knaapi-Lehtonen

Omaistyön koordinaattori

p. 040 722 4961
[email protected]

Pin It on Pinterest