Koulutukset ammattilaisille

Koulutusrunko – FinFami Salon koulutukset ammattilaisille

FinFami – Salon seudun mielenterveysomaiset ry:n koulutukset on suunnattu mielenterveysomaistyöstä kiinnostuneille sote-alan ammattilaisille sekä yhdistyksen vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. Koulutuspolut on kuvattu oheisessa koulutusrungossa:

koulutusrunko

Mielenterveysomaistyön koulutus tarjoaa keinoja mielenterveys- ja päihdeomaisten kohtaamiseen.

Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu -koulutus sote-ammattilaisille

Mielenterveysomaistyön koulutus tarjoaa keinoja mielenterveys- ja päihdeomaisten kohtaamiseen. Käsiteltäviä teemoja: miten läheisen sairaus vaikuttaa perheenjäseniin, millaista tukea ja tietoa omaiset tarvitsevat, FinFamin tuki ja kokemuspuheenvuoro ammattilaisen ja vertaisen työparityöskentelystä.

Tarjolla on kaksi samansisältöistä koulutusta Salossa ja Turussa: 9.9. kello 12.30–15.30 (Halikon sairaala) ja 12.11. kello 12.30–15.30 (Kupittaan sairaala, rakennus 4 B, kokoushuone Terla-sali, Kunnallissairaalantie 20). Koulutuksesta voi halutessa jatkaa omaisneuvojakoulutukseen, jonka työpajat ovat joulukuussa. Ilmoittautumiset Salon koulutukseen 2.9. mennessä toimistolle.

Kenelle

Sote-alan ammattilaiset

Milloin

9.9. Salossa

12.11. Turussa

Ota yhteyttä

Toimisto

p. 044 793 0586
[email protected]

Työpajoissa sote-ammattilaiset ja vertaisneuvojat tutustuvat toisiinsa ja pohtivat roolejaan omaisten kohtaamisessa ja tukemisessa.

Vertaistuellisen omaistyön työpajat

Vertaistuellisen omaisneuvonnan työpajat ovat jatkoa mielenterveysomaistyön koulutukselle. Työpajat on suunnattu sote-alan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita toteuttamaan omaisneuvontaa yhdessä vertaisneuvojan kanssa tai päivittämään mielenterveysomaistyön osaamistaan.

Työpajoissa sote-ammattilaiset ja vertaisneuvojat tutustuvat toisiinsa ja pohtivat roolejaan omaisten kohtaamisessa ja tukemisessa. Työpajat järjestetään 8.12. ja 15.12. kello 12–15.30 Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:n toimistolla (Itäinen Pitkäkatu 11 A, Turku). Ilmoittautumiset Jaana Knaapi-Lehtoselle.

Kenelle

Sote-alan ammattilaiset

Milloin

8.12. ja 15.12.

Ota yhteyttä

Jaana Knaapi-Lehtonen
Jaana Knaapi-Lehtonen

Omaistyön koordinaattori

p. 040 722 4961
[email protected]

Pin It on Pinterest