Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäsenenä olet mukana tukemassa mielenterveysomaisten hyväksi tehtävää työtä. Jäsenenä saat mm. neljä kertaa vuodessa Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami ry:n julkaiseman Labyrintti-lehden ja kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän yhdistyksen toimintakalenterin.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun Lounaismaan Osuuspankin tilille: FI89 5410 0220 0954 94. Kirjoita viestikenttään lomakkeella ilmoittamasi nimesi ja osoitteesi. Jäsenyys ei ole riippuvainen kotipaikasta.

Jäsen (15 €) saa Labyrintti-lehden, yhdistyksen jäsenpostin ja jäsenalennukset, mikä koskee myös samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä. Jäsenyys oikeuttaa yhteen ääneen yhdistyksen kokouksissa. Kannatusjäsenelle (10 €) ei lähetetä Labyrintti-lehteä eikä jäsenpostia, eikä kannatusjäsenyys oikeuta jäsenetujen saamiseen. Ainaisjäsen (100 €) on oikeutettu saamaan Labyrintti-lehden, yhdistyksen jäsenpostin sekä jäsenalennukset. Ainaisjäsenyys on henkilökohtainen. Yhteisöjäsenelle (50 €) lähetetään sopimuksen mukaan Labyrintti-lehti ja jäsenpostit, mutta yhteisöjäsenyys ei oikeuta jäsenalennuksiin.

Tule kannattamaan hyvää!

Liity jäseneksi

Valitse jäsenyys

Pin It on Pinterest