Ryhmät

Avoimet ryhmät

Avoimet vertaistukiryhmät on tarkoitettu kaikille omaisille ja läheisille. Mukaan voi hakeutua milloin tahansa, eikä osallistuminen vaadi ilmoittautumista, ellei toisin mainita.

Omaisten tietoillat

Omaisten tietoillat Halikon sairaalassa

Halikon sairaalan hoitajien ja yhdistyksemme vertaisten järjestämä omaisten tietoilta pidetään Halikon sairaalassa (Märyntie 1) joka kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 17-19. Vuonna 2021 jatkuvat helmikuussa.

Täydentyvät ryhmät

Täydentyvät vertaistukiryhmät ovat ryhmiä, joihin voi hakeutua mukaan oman tarpeen mukaan. Mukaan voi hakeutua milloin tahansa, mutta työntekijän haastattelun kautta. Näin pystymme ohjaamaan kunkin omaisen ja läheisen parhaiten hänen tarpeisiinsa vastaavan tuen äärelle.

Ryhmä päihderiippuvaisten läheisille

Vertaistukiryhmä päihderiippuvaisten läheisille

Vertaistukiryhmässä saa tukea muilta samankaltaisessa elämäntilanteessa olevilta, joiden omainen tai muu läheinen kärsii päihderiippuvuudesta. Uusien osallistujien haku ryhmään 8.2.2021 mennessä.
Vaelletaan yhdessä -ryhmä

Vaelletaan yhdessä -keskusteluryhmä

Vaelletaan yhdessä -keskusteluryhmä on suunnattu kaikille yli 35-vuotiaille, joiden läheisillä on haasteita mielenterveyden tai päihderiippuvuuden kanssa.
Ryhmäkuva

Suljettu vertaisten ryhmä

Vertaistukiryhmä kaikenikäisille omaisille ja läheisille, joiden läheisellä on mielenterveys- tai päihdeongelmia. Ryhmässä saa tukea omaan jaksamiseen sekä läheisen sairauteen liittyviin asioihin.

Suljetut ryhmät

Suljetut vertaisryhmät kokoontuvat aina samalla porukalla. Niihin ei yleensä oteta enää aloituksen jälkeen uusia jäseniä.

vanhempainryhmä

Vanhempainryhmä Salossa

Vertaistukiryhmä vanhemmille, joiden lapsella tai nuorella on huolta herättävä tilanne. Ryhmä on täynnä ja alkaa lokakuussa 2020. Ilmoittautuminen syksyllä 2021 alkavaan ryhmään alkaa keväällä.

Vertaistukiryhmät etänä

Vertaistukea ja vahvistusta omaan arkeen ja hyvinvointiin on mahdollista saada myös etänä, ja näin koronavirustilanteen vaikuttaessa ryhmätoimintaamme haluamme kannustaa omaisia ja läheisiä mukaan etänä toimiviin vertaisryhmiin. Vertaistukiryhmiin voi osallistua verkossa Tukinetissä ja puhelimen välityksellä omasta sijainnista riippumatta. Ryhmiin osallistuminen on maksutonta.

Avoin chat mielenterveysomaisille

Avoin chat mielenterveysomaisille

Oireileeko läheisesi psyykkisesti? Kaipaisitko itse tukea omaan tilanteeseesi? Haluaisitko vertaistukea?
Chat tarjoaa mahdollisuuden käydä vertaistuellisia keskusteluja muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Lue lisää ja osallistu

Verkkoryhmät

Ryhmät omaisille ja läheisille

Verkko- ja etäryhmät toteutuvat Tukinetissä, Facebookissa ja ryhmäpuheluilla. Ryhmiä ohjaavat FinFami-yhdistysten työntekijät.

www.finfami.fi/verkkoryhmat/

Kahvilat

Kahvilat ovat avoimia kaikille, joilla on pienikin huoli omaisensa tai läheisensä tilanteesta, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Kahvilaa pitävät yhdistyksen vapaaehtoiset.

vertaiskahvila

Vertaiskahvila

Vertaiskahvilaan voi tulla istumaan ja juttelemaan kuka vain, jolla on huoli läheisensä mielenterveydestä, päihteiden käytöstä tai omasta jaksamisestaan läheisen sairastaessa. Seuraava vertaiskahvila 5.2.

Käsityökavila

Käsityökahvila

Kerran kuukaudessa kokoontuvassa käsityökahvilassa tehdään käsitöitä, nautitaan teetä tai kahvia ja saadaan vertaistukea. Tauolla kevään 2021.

Pin It on Pinterest