Ryhmät

Avoimet ryhmät

Avoimet vertaistukiryhmät on tarkoitettu kaikille omaisille ja läheisille. Mukaan voi hakeutua milloin tahansa, eikä osallistuminen vaadi ilmoittautumista.

Omaistenillat Halikon sairaalassa

Halikon sairaalan hoitajien ja yhdistyksemme vertaisten järjestämä omaistenilta pidetään Halikon sairaalassa (Märyntie 1) aina joka kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 17-19.

Täydentyvät ryhmät

Täydentyvät vertaistukiryhmät ovat ryhmiä, joihin voi hakeutua mukaan oman tarpeen mukaan. Mukaan voi hakeutua milloin tahansa, mutta työntekijän haastattelun kautta. Näin pystymme ohjaamaan kunkin omaisen ja läheisen parhaiten hänen tarpeisiinsa vastaavan tuen äärelle.

Vertaistukiryhmä päihderiippuvaisten läheisille

Vertaistukiryhmässä saa tukea muilta samankaltaisessa elämäntilanteessa olevilta, joiden omainen tai muu läheinen kärsii päihderiippuvuudesta.

Vaelletaan yhdessä -keskusteluryhmä

Vaelletaan yhdessä -keskusteluryhmä on suunnattu kaikille yli 35-vuotiaille, joiden läheisillä on haasteita mielenterveyden tai päihderiippuvuuden kanssa.

Suljetut ryhmät

Suljetut vertaisryhmät kokoontuvat aina samalla porukalla. Niihin ei yleensä oteta enää aloituksen jälkeen uusia jäseniä.

Vanhempainryhmä Salossa

Onko nuorellasi mielenterveysongelmia tai vaikeuksia oman elämänsä hallinnassa? Tule mukaan vertaistukiryhmään vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia sekä saamaan tietoa ja tukea. Ryhmä alkaa lokakuussa.

Suljettu ryhmä omaisille

Salon FinFamin vanhin vertaistukiryhmä on kokoontunut jo 20 vuoden ajan yhdistyksen vapaaehtoisten ohjaamana.

 

Vertti-ryhmä lapsiperheille

Varsinais-Suomen FinFami järjestää Turussa lapsiperheille suunnatun Vertti-ryhmän, johon myös Salon seudulla asuvat ovat tervetulleita.

Lue lisää

Tukinet

Tietoa, tukea ja toivoa on tarjolla myös verkon kautta. Alueyhdistyksemme mukana Tukinetissä, jonka kautta voi osallistua esimerkiksi vertaistukiryhmään omasta sijainnista riippumatta. Päivitämme tiedot tulevista ryhmistä tänne.

Kahvilat

Kahvilat ovat avoimia kaikille, joilla on pienikin huoli omaisensa tai läheisensä tilanteesta, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Kahvilaa pitävät yhdistyksen vapaaehtoiset.

Vertaiskahvila

Joka perjantai avoinna olevaan vertaiskahvilaan voi tulla istumaan ja juttelemaan kuka vain, jolla on huoli läheisensä mielenterveydestä, päihteiden käytöstä tai omasta jaksamisestaan läheisen sairastaessa.

Käsityökahvila

Kerran kuukaudessa kokoontuvassa käsityökahvilassa tehdään käsitöitä, nautitaan teetä tai kahvia ja saadaan vertaistukea.